برگزاری برنامه روز جهانی تخم مرغ و صبحانه سلامت

روز جهانی تخم مرغ هر سال در دومین جمعه ماه اکتبر برگزار می شود و در سال ۲۰۲۵ این روز مصادف با ۱۸ مهرماه است.هدف از معرفی این روز، افزایش آگاهی درباره فواید تغذیه ای تخم مرغ، نقش آن در امنیت غذایی جهان و حمایت از تولید کنندگان و صنعت مرغداری است.تخم مرغ منبع بسیار خوبی از پروتئین کامل و مواد مغذی مثل ویتامین های D و B12 و سلنیوم است.به همین مناسبت روز ۲۳ مهر ۱۴۰۴ برنامه ای در دبستان پسرانه علوم پزشکی با هدف آشنایی دانش آموزان با ارزش غذایی تخم مرغ، ترویج عادت های درست غذایی و تشویق دانش آموزان به خوردن صبحانه سالم به جای خوراکی های ناسالم، برگزار شد.
نظر دهید